Vissza

Üzletszabályzat

Örömünkre szolgál, hogy meglátogatta a Webáruházunkat. Az alábbiakban összefoglaljuk a cégünk és partnereink közötti elektronikus kereskedelemben alkalmazott alapelveket. Kérjük figyelmesen olvassa el az alábbiakat, hogy pontosan megismerje a vásárlási feltételeket és a szállítási költségeket.

Viszonteladói regisztráció

Kérjük hozza el személyesen, vagy küldje el (cége) nevét, címét, telefonszámát, tevékenysége rövid ismertetését, egyéni vállalkozói igazolványa vagy cégkivonata másolatát e-mailben az info@cq-73.hu címre, vagy faxon a +361/320-9624 számra.
A cégadatok leellenőrzése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és lehetőséget biztosítunk rá, hogy nagykereskedelmi áron tudjon vásárolni Webáruházunkban.

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett termékeket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Árak

A webáruházban feltüntetett vételárak tartalmazzák a jogszabályban előírt ÁFÁ-t. A webáruház szabadon élhet az árváltozatás jogával. A változások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online megláthatók. Természetesen a megrendelt árut a megrendeléskor érvényes áron szállítjuk.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket (kosárba teheti), amelyek, ha Ön regisztrálja magát, azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már részletes leírás is található. A termékfotók alatt láthatja az áfás árakat, és itt teheti kosarába a termékeket.
Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Rendelés

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadása után tud feladni. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is. Ön a regisztrált adatlapját bármikor módosíthatja. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába helyezheti a kívánt termékeket. A kívánt darabszámot a termékfotó alatti ablakba tudja beírni. Alapból 1 db van beírva, melyet Ön tetszése szerint átírhat. A kosár tartalmát folyamatosan ellenőrizheti jobb oldalon az üzenő fal felső részén "a kosár teljes tartalma" linkre kattintva megnyílik a teljes méretű kosár, ahol utólag is módosíthatja az adatokat. Törölhet tételeket, vagy módosíthatja a darabszámokat.
A "Megrendelem" gombra kattintva megadhatja, ill. módosíthatja számlázási és szállítási címét.
A megjegyzés ablakba beírhatja a megrendeléssel kapcsolatos megjegyzéseit. Például, ha a regisztrációtól eltérő címre szeretné küldeni a csomagot, vagy a megrendelt termékkel kapcsolatban további kérdése lenne.
Ha minden rendben kattintson a kosár alján lévő "Megrendelem" gombra.
Sikeres megrendelés megjelenik egy felirat: "Köszönjük megrendelését, e-mailban elküldtük a rendeléssel kapcsolatos adatokat. Amennyiben bármi probléma merülne fel a rendelésével kapcsolatban, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Köszönjük a vásárlást!" Ezzel egyidejűleg e-mailben kap egy visszaigazolást a rendelésről.

Szállítás és fizetés

Szállítás

A szállítást a GLS futárszolgálat végzi utánvéttel a csomag elindítását követő két munkanapon belül.

Fizetés

Fizetés készpénzzel, utánvéttel.
Az áru ellenértékét és a szállítás költségét (a szállítás költsége: szállítási díj+utánvét) a szállítást teljesítő futárnak az átvételkor kell kifizetni.
A kézbesítés munkaidőben 8 - 17 óra között történik, ezért célszerű olyan címet megadni, ahol a csomag ebben az időben átvehető. (Esetleg munkahelyi cím.)

Szállítási feltételek itt.

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban

Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül az info@cq-73.hu e-mail címen vagy a +36 30/455-7373-as telefonszámon esetleg levélben: 1139 Budapest, Lomb u. 28. postacímen.

Vásárlástól való elállás

A vevő az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól.

A termék átvételének napja a termékhez mellékelt számlán szereplő teljesítési időpont.

Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14  naptári napon belül a CQ-73 Kft. címére: 1139 Budapest, Lomb u. 28, vagy az info@cq-73.hu e-mail címre.

Amikor a fogyasztó a terméket visszaszolgáltatta, vagy kétséget kizárva igazolta az eladó felé, hogy a terméket visszaküldte, eladó köteles a termékért fizetett összeget visszatéríteni.
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket veszünk vissza, és csak ebben az esetben térítjük meg a teljes vételárat a vásárló részére. A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kár költségei a vevőt terhelik.

 

Felelősség korlátozás

A CQ-73 Kft. nem vonható felelősségre az általa üzemeltetett internetes áruházhoz való kapcsolódásért, semmilyen vis major kategóriába sorolható esetért, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt.
Cégadatok a kapcsolat menüpontban.

Bízunk benne, hogy áruházunk elnyerte tetszését és a továbbiakban törzsvásárlóink között üdvözölhetjük.

2023.június
HKSzCsPSzoV
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

A kijelölt dátumokra kattintva az adott napon elérhetővé vált termékeket láthatja.