Vissza

Gyakran Ismételt Kérdések

Hová fordulhatok, ha észrevételem van egy szolgáltatásukkal kapcsolatban?

Véleményét, észrevételét az info@cq-73.hu e-mail címre küldheti.

Mi lehet a probléma, ha nem tudok belépni, illetve vásárolni?

A Webáruházban történő vásárláshoz, bejelentkezéshez Önnek böngészőjében engedélyeznie kell a "cookie"-k használatát. Internet Explorer esetén ezt a következő helyen teheti meg: Internet Explorer/Eszközök/Internet beállítások/Adatvédelem. Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze böngészője beállításait! Amennyiben ez nem segít, esetleg más típusú böngészővel dolgozik, kérje ki szakember segítségét!

Hogyan módosíthatom az adataimat?

Amennyiben Ön módosítani szeretné adatait, először be kell jelentkeznie oldalunkra. Ekkor mi automatikusan felajánljuk Önnek adatai módosítását, korábbi megrendeléseinek megtekintését és a kijelentkezést. Ha a módosítást választja, akkor a már ismert regisztrációs űrlapon módosíthatja a korábban megadott adatokat.

Hol tudok belépni az oldalra?

A felső menüsor alatt jobb oldalon található a "Bejelentkezés" részleg. Ide kell beírni a felhasználónevet és jelszót.

A hírlevélre miért érdemes feliratkozni?

A hírlevélre való feliratkozás pár másodpercig tart, egy nevet és egy e-mail címet kérünk. Így tudjuk tartani a kapcsolatot a látogatóinkkal, vásárlóinkkal, értesíthetjük Őket az újdonságokról és az akciókról.

Hogyan tudok terméket keresni a legegyszerűbben?

A felső menüsor jobb oldalán található üres mezőbe beírja a keresett termék nevét, ezután a "Keresés" gombra kattint.

Kereskedőket is kiszolgálnak?

Természetesen. Kérjük hozza el személyesen, vagy küldje el (cége) nevét, címét, telefonszámát, tevékenysége rövid ismertetését, egyéni vállalkozói igazolványa vagy cégkivonata másolatát e-mailben az info@cq-73.hu címre, vagy faxon a +36 1/320-9624 számra. A cégadatok leellenőrzése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és lehetőséget biztosítunk rá, hogy nagykereskedelmi áron tudjon vásárolni Webáruházunkban.

Ha nem tetszik a termék lehet-e cserélni, visszaadjuk-e az árát?

  Természetesen, ha a termék nem felel meg az elvárásoknak, akkor azt vissza lehet küldeni, bármilyen készleten lévő termékre kicseréljük. Amennyiben a vételárat szeretné visszakapni, jelezze ügyfélszolgálatunk e-mail címén (info@cq-73.hu), és a pénzt  visszautaljuk Önnek.

Mi a teendőm, ha cserélni szeretnék?

  Küldje vissza részünkre a cserélni kívánt terméket, és írja meg, hogy mit szeretne helyette cserébe. Célszerű ezt a visszaküldés előtt azonnal megírni e-mailben ügyfélszolgálatunkra is, mert akkor félre tudjuk tenni Önnek a terméket, amíg visszaér a csomagja.

Mi a teendőm, ha vissza szeretném kérni a termék árát?

  Semmi gond. Küldje vissza részünkre a terméket sértetlenül az eredeti csomagolásában (ez alatt a termék saját csomagolását értjük, nem a dobozt/borítékot amiben szállítottuk) és minden alkatrészével, kiegészítőjével együtt, és a csomagban írja meg, hogy szeretné visszakapni az árát. A leggyorsabban akkor tudjuk visszafizetni, ha megírja a bankszámlaszámát is. Akkor már az átvétel után 24 órán belül átutaljuk az összeget. Ha nincs bankszámlaszáma, akkor írja meg, hogy postautalvánnyal a címére kéri a visszafizetést. Pár napon belül azt is megoldjuk.

Hogyan küldjem vissza a nem megfelelő terméket? Ki állja a visszaküldés költségét?

  A terméket az eredeti csomagolásában (ez alatt a termék saját csomagolását értjük, nem a dobozt/borítékot amiben szállítottuk) postai úton, vagy futárszolgálattal is visszaküldheti nekünk. A csomagolásra nincs megkötés. Ha megvan a doboz/boríték ,amiben mi szállítottuk célszerű abba visszacsomagolni. A visszaküldés költségét Önnek kell állnia.

Személyesen átvehetem a rendelésemet?

Igen. A termékek átvételének legköltségkímélőbb módja, ha nyitvatartási időben elfárad Vevőszolgálatunkra  a megrendelt termékekért, természetesen ebben az esetben nem számítunk fel szállítási költséget.
Ügyfélszolgálatunk címe: 1139 Budapest, Lomb u. 28.
Mobil: 06 30 455-7373

 

Nyitva tartás: H-P.: 08:00 - 16:00

 

  Telefonos ügyfélszolgálatunk minden hétköznap 8-16 óráig áll rendelkezésére az
  alábbi telefonszámon: 06 30 455-7373
  Ha e-mailt szeretne küldeni, kattintson ide!

2024.április
HKSzCsPSzoV
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

A kijelölt dátumokra kattintva az adott napon elérhetővé vált termékeket láthatja.